Peter Bared - Nätfabriken

Webbutveckling | Design | Tjänsteutveckling

Yrkeshögskolorna i Värmland

Webbsida för yrkeshögskole-utbildningar i Värmland. Byggd i Wordpress, ACF och Bootstrap.

BESÖKPHPMySQLBootstrapJavaScript
Exempel från yhvarmland.se

Sollerö Camping

Webbsida för Dalarnas finaste camping. Byggd i Wordpress, ACF och Bootstrap. Grafisk profil med logotyp och ikoner.

Nya sidan lanseras under våren.(länken går till testsida)

BESÖKPHPMySQLBootstrapJavaScript
Exempel från sollerocamping.se

EGA

Ett rapport- och analyshanteringssystem. Skapar olika typer av PDF-rapporter baserat på inmatade data. Genererar även grafer som inkluderas i rapporterna.

PHPFCDFPDOMySQLJavaScript

"Planner" för Brobygrafiska

System för kursansvariga att planera resurser och genomförande för sina kurser. Skapar ett planeringsunderlag, tjänstefördelning och överblick över verksamhetens pedagogiska resurser. Systemet hanterar också kursplaner, tidsberäkningar osv. (intranet lösning)

PHPOOPPDOMySQLJavaScript
Exempel från tjänsten

Wermland Technology AB

Webbsida för ett automationsföretag i Arvika. Moduluppbyggd webbsida byggd i Advanced Custom Fields med flexibla layouter som kan kombineras på valfria sätt i olika mallar. Använder Bootstrap som ramverk för layout.

BESÖKPHPBootstrapACFMySQLJavaScript

Tid

Enkel in- och utcheckning. Sjukfrånvaro, semester osv. Systemet skapar underlag till lönekörningar och ger personalen en översikt över arbetad period. (intranet lösning)

PHPPDOMySQLJavaScript
Exempel från Tidsregistreringen

Testsystem för gasflaskor

Teamet använder handdatorer för att skanna in flaskor eller paket av flaskor för att kontrolla vart i processen de är, vad som ska testas. Testdata matas in i manuellt eller scannas in från verktyg. Systemet skapar också testrapporter (PDF) och ger spårbarhet för kontrollerande myndighet. (intranet lösning)

PHPFCDFPDOMySQLJavaScript
Exempel från testsystemet

Löfman & Co

Webbsida för en mekanisk verkstad i Karlstad/Grums. Moduluppbyggd webbsida byggd i Advanced Custom Fields med flexibla layouter som kan kombineras på valfria sätt i olika mallar. Använder Bootstrap som ramverk för layout.

BESÖKPHPBootstrapACFMySQLJavaScript